Viherrakennus

Viherrakentamisen osalta teemme läheistä yhteistyötä Tampereen Viherrakennus Oy:n kanssa. Vuorovaikutus suunnittelijan ja rakentajan välillä heti suunnitteluprosessin alusta lähtien on asiakkaan etu. Voimme hyvin allekirjoittaa Tampereen Viherrakennus Oy:n näkemyksen, jonka mukaan kaunis ja hyvin toteutettu piha parantaa asumisviihtyvyyttä, viimeistelee rakennuksen ilmeen ja nostaa kiinteistön arvoa.

 

Viherrakentamisen perustöitä ovat:

  • kylvö- ja siirtonurmikot perustamistöineen
  • istutustyöt (puut, pensaat, perennat, kesäkukat)
  • kuntan asentaminen pohjatöineen
  • koneelliset maansiirto- ja maanleikkaustyöt
  • terassit ja pergolat
  • kivirakentaminen
  • piharakenteet (aidat, hiekkalaatikot, kuivatustelineet, valaisimet, puurakenteet)

Yksinkertaiset toteutukset voidaan rakentaa esimerkiksi asiakkaan oman luonnossuunnitelman perusteella. Haastavimpiin kohteisiin myös Tampereen Viherrakennus Oy suosittelee käyttämään ammattisuunnittelijan laatimaa pihasuunnitelmaa, jotta lopputulos vastaa odotuksia.

Tero Ilomäki, yrittäjä
Tampereen Viherrakennus Oy
044 529 6618

tero.ilomaki@tampereenviherrakennus.fi

www.tampereenviherrakennus.fi

 

Tampereen Viherrakennus Oy:n toiminta-alueena on Pirkanmaa ja Tampereen ympäristö lähikuntineen. Toteutuksesta vastaavat ammattitaitoiset työnjohtajat, sekä alan koulutuksen saaneet vihertyöntekijät (puutarhurit, hortonomit, kivimiehet). Kalusto on nykyaikaista ja työkohtaisesti mitoitettu, jolloin tekeminen on tehokasta ja laadukasta. Viherrakentamisessa käytetään omavalvontaa, mikä tarkoittaa, että huolehditaan hyvistä toimintatavoista ja oikeiden materiaalien käytöstä, urakan etenemisestä sovitussa aikataulussa, urakkahinnan noudattamisesta ja maksuerien oikeellisuudesta ja että tarvittaessa järjestetään katselmukset tilaajan kanssa sekä dokumentaatio urakan eri vaiheista tarvittavin osin.

Tampereen Viherrakennus Oy:n asiakkaina ovat yksityiset omakoti- ja kesämökkitaloudet, taloyhtiöt, isännöintitoimistot, kunnat ja kaupungit sekä rakennusliikkeet.

Pihan rakennustyöt toteutetaan asiakkaan toiveen mukaan joko urakkamuotoisina tai tuntityöhinnoin. Ammattityön osuus piharakentamisesta on kotitalousvähennyskelpoinen. Loppulaskelmissa ovat materiaalit ja työt eriteltyinä, jolloin kotitalousvähennyksen hakeminen on helppoa. Viherrakentamisen sopimukset solmitaan suoraan tilaajan ja Tampereen Viherrakennus Oy:n välille.

You are donating to : Greennature Foundation

How much would you like to donate?
$10 $20 $30
Would you like to make regular donations? I would like to make donation(s)
How many times would you like this to recur? (including this payment) *
Name *
Last Name *
Email *
Phone
Address
Additional Note
paypalstripe
Loading...