Pihasuunnittelu

Mistä aloittaa pihasuunnittelu?

Pihasuunnittelu yksityisten asiakkaiden kanssa aloitetaan kartoittamalla toiveet ja tarpeet sekä kohteen mahdollisuudet ja haasteet kohteessa neuvontakäynnin yhteydessä. Jotta pihasuunnitelma on realistisesti toteutettavissa suunnitellussa laajuudessa, keskustellaan myös budjetin suuruudesta. Neuvontakäynnin yhteydessä sovitaan myös jatkotoimenpiteistä –  tarvitaanko esimerkiksi tontin mittausta ja kuinka sisällöllisesti laajan pihasuunnitelman asiakas tarvitsee. Lähetämme käynnin jälkeen kirjallisen tarjouksen sovitun laajuisen pihasuunnitelman tekemisestä. Neuvontakäynti sisältyy hyväksyttyyn tarjoukseen, muutoin käynnistä veloitetaan annetun tarjouksen voimassaolon päätyttyä. Tällöin asiakas saa myös muistion neuvontakäynnin yhteydessä annetuista ideoista ja vinkeistä koosteena tekstin ja valokuvien avulla. Neuvontakäynnin hinta on 225 € (sisältää alv 24 %), lisäksi veloitetaan matkakulut (0,70 €/km).

Arvion suunnittelun kustannuksista voit saada lähettämällä sähköpostiin pihasi asemapiirroksen osoitetietoineen, muutaman valokuvan ja lyhyen kuvauksen pihaan kohdistuvista toiveista. Joskus voi olla myös hyvä ajatus tutkia vaikkapa verkkokurssimme avulla omaa pihaa – kurssilla käydään ohjatusti keskeisiä suunnitteluun vaikuttavia asioita läpi. Kurssin aikana piirrät pihasta luonnoksen, joka itse asiassa toimii myös hyvänä pohjana, jos tahdot teettää tarkemman piha-/puutarhasuunnitelman tietokoneavusteisesti piirrettynä. Lisää tietoa verkkokurssistamme löydät Kurssit-osion alta.

 

Yksityisasiakkaiden kannattaa muistaa mahdollinen oikeus kotitalousvähennykseen. Tietyin edellytyksin paikan päällä tapahtuva pihasuunnittelu – kun se on osa muuta, laajempaa vähennykseen oikeuttavaa viherrakennustyötä – voi oikeuttaa kotitalousvähennykseen, joten kannattaa lukea verottajan tarkemmat ohjeet:

http://www.vero.fi/fi-FI/Henkiloasiakkaat/Kotitalousvahennys/Taulukko_kysytyimmista_kotitalousvahenny(9231)

You are donating to : Greennature Foundation

How much would you like to donate?
$10 $20 $30
Would you like to make regular donations? I would like to make donation(s)
How many times would you like this to recur? (including this payment) *
Name *
Last Name *
Email *
Phone
Address
Additional Note
paypalstripe
Loading...