Kurssit

Verkkokurssi Pihasta Puutarha

Kurssi antaa ideoita ja innostusta oman pihan suunnitteluun nykyisten tarpeiden pohjalta sekä suunnittelussa tarvittavia perustietoja.

Verkkokurssi on sinulle,

 • jos olet rakentamassa uudisrakennusta ja mietit missä välissä tuo pihakin tuohon rakentuu
 • jos sinulla on jo piha ja mietit että tuolle pihallekin todella täytyisi tehdä jo jotain…
 • jos tarpeesi ja toiveesi ovat muuttuneet elämänkaaren myötä –  lahonneen hiekkalaatikon   paikalle on jo parempaankin käyttöä tai pihaan käytettävää työmäärää täytyy järkeistää
 • jos olet myymässä kiinteistöäsi ja yleisvaikutelma pihasta saa ostajat empimään päätöstään
 • jos muutit kiinteistöön äskettäin ja tahdot tehdä pihastasi omannäköisesi omien tarpeittesi ja toiveittesi pohjalta.
 • jos mietit, kuinka mökkipihaasi voi parantaa.

Tämä kurssi on koottu siksi, että sinä voisit saavuttaa omat tavoitteesi pihasi suhteen hieman helpommin. Kurssi jakautuu neljään eri osioon, osiot aukeavat viikon välein. Kurssin eri osioihin on koottu tärkeimmät näkövinkkelit juuri sinun onnistumiseksi tavoitteessasi.

Kurssi koostuu:

 • yhteensä 12 materiaalipaketista, jotka julkaistaan kerran viikossa kolme kerrallaan neljän viikon ajan
 • materiaalipaketit sisältävät tekstiä, kuvia, videoita, joihin voit tutustua omaan tahtiisi
 • ladattavat materiaalit pdf-muodossa
 • tehtäviä ja ohjausta niiden tekemiseen
 • mahdollisuus keskusteluun verkossa muiden osallistujien kanssa kurssin ajan aihepiireittäin

Olemme myös mukana keskustelualustalla koko kurssin ajan.

Opiskella voit silloin kuin sinulle sopii

Et siis joudu sovittamaan omia tai muiden aikatauluja sen mukaan, miten kurssinvetäjä pitää kurssia tietyssä paikassa, matkustamaan paikalle, etsimään parkkipaikkaa ja varaamaan kerralla koko tarvittavaa aikaa kulloiseenkin aiheeseen, monesti iltaisin ja viikonloppuisin. Verkkokurssi antaa sinulle vapautta valita se hetki, jolloin asiaan keskityt. Vertaistuki toimii kurssialustalla olevien aihekohtaisten keskustelujen kautta ja osallistumisesi niihin voit valita siis itse.

 

 

 

Oman pihan suunnittelusta kiinnostuneelle tämä kurssi soveltuu siis avuksi omien mieltymysten jäsentelyyn –  oli kyse sitten tulevasta pihasta, aiemmin tehtyjen ja epätyydyttävien ratkaisujen päivittämisestä toimiviksi, elämänvaiheiden mukanaan tuomien  tarpeiden muutoksista, kiinteistön myyntiin liittyvistä asioista, uuden asukkaan tai mökkiläisen toiveista vanhan pihan suhteen.

Tuotoksena kurssilla syntyy pihasta siis suunnitelmaluonnos. Huomaa, että pelkällä luonnoksella vertailukelpoisten tarjousten saaminen viherrakentamisesta on vaikeaa, jopa mahdotonta.  Työmaalla myös selkeät sävelet siitä, mitä on tarkoitus tehdä auttaa pitämään kustannukset kurissa. Luonnos toimii kuitenkin hyvänä lähtökohtana ja käyttäjän omana äänenä keskustelussa ammattisuunnittelijan kanssa silloin kun  luonnos jalostetaan joko yleis- tai toteutussuunnitelmatasolle työselostuksineen, riippuen suunnittelukohteen vaativuudesta. Seuraa sivua, ilmoitamme seuraavan kurssin alkamisajankohdasta täällä.

You are donating to : Greennature Foundation

How much would you like to donate?
$10 $20 $30
Would you like to make regular donations? I would like to make donation(s)
How many times would you like this to recur? (including this payment) *
Name *
Last Name *
Email *
Phone
Address
Additional Note
paypalstripe
Loading...