Kesäpaikan kunnostajille

Diginä eteenpäin projektissa!

Helposti tulee ajatelleeksi, ettei jätevesijärjestelmää päivitettäessä mitään erillisitä pihasuunnitelmaan tarvita, tasoitellaan vain kaivuut siistiksi. Lähelle on vaikea nähdä, siksi ammattisuunnittelijan konsultoinnin kautta voit saada itsellesi uusia näkökulmia asiaan. Suunnittelun kautta myös pienennät kulurakenteen karkaamista – jos suunnittelu tehdään vasta paikan päällä asennustyön edetessä, tarkoittaa se monesti sitä, että kone- ja henkilötunnit raksuttavat monelta työmaalla olijalta, lisä- ja muutostyöveloituksella. Urakoitsijoilla on myös etukäteen ajatellut aikataulut ja koneelle on jo sovittu seuraava työmaa.  Pikaisesti tehtyjä ratkaisuja on myös vaikea punnita ja vertailla keskenään monelta näkökannalta tai saada kaikkien pihankäyttäjien ääntä kuuluviin. Valmiilla (osa)pihasuunnitelmalla työselostuksineen saat myös vertailukelpoisia urakkatarjouksia sekä edistät urakan sujuvaa toteutusta.

Pihakonsultaaatio tapahtuu tilaajan toimittamien omienvalokuvien perusteella. Menneiden vuosien kuvat kertovat monesti myös tärkeää tarinaa lempipaikoista – niistä oman elämän mansikkapaikoista. Lisäksi alustalla annetaan ohjeet lisävalokuvien ottamiselle, mikäli se on tarpeen. Vuorovaikutteista keskustelua käydään digialustalla ja käyttöösi jää muistio aiheesta.

https://www.ylojarvi.fi/ymparisto-ja-luonto/jatevedet-ja-vesihuolto/

 

Uusia suunnittelutöitä otetaan vastaan elokuusta 2020 lähtien. Infolomakkeen täyttämällä pääset tilaamaan ja ostamaan digikonsultoinnin, jolla aloitan suunnittelun. Suunnittelutyöt teen tilausjärjestyksessä.

 

You are donating to : Greennature Foundation

How much would you like to donate?
$10 $20 $30
Would you like to make regular donations? I would like to make donation(s)
How many times would you like this to recur? (including this payment) *
Name *
Last Name *
Email *
Phone
Address
Additional Note
paypalstripe
Loading...